svar på tiltale

Er visst på tide eg kjem med ein komentar eg og…. svært so du Magne legge ut om ting og tang. Var ikkje so moro å svelge slange nei, men eg fekk no endeleg svar på kvifor eg har hatt smerter i magen i fleire år, so då lyt eg vel seie at det var verdt det.

Godt å sove lenge i dag, helg er fine greier… Blir travle tider framover. Skal jobbe so mykje eg orkar med stadnamnprosjektet ii Jostedalen, og so har eg fått ei vikariat på videregåande skule i sogndal i matte, kanskje for resten av skuleåret… i tillegg til mine eigne studiar. So den turen vår til Italia kjem jo berre midt oppi alt :-) Men kva skal eg no med fritid….

Skal vise fram filmen me laga på Mt.Blanc turen vår i sommar til slekta mi i dag… spennande… dei får vel endeleg bekrefta at me er spin galne heile gjengen :-)

Men no vil eg ha frukost :-)