AIAT Monte Cervino 2

Me skal til Italia !!!

Fikk eit innfall ein kveld, klikka oss inn på Norwegian, fant billige billetter til Torino, noen klikk seinare hadde vi bestilt flytur. Eg, Anki og Erling reiser ned til Torino 21. Mars med retur 25.mars.

Me begynte å leite etter skiplasser, fant først Sestriere, men det er visstnok en rikmannsplass, så der passer det vel ikke å reise “lowbudget-style”. Fant så Breuil Cervinia. AIAT Monte Cervino. Dette virkar som ein plass me kan tenkje oss å reise til =)

Se Skikart:

cervina og zermatt Klikk på bildet for større versjon

Fra Cervina kan en ta heisen opp til 3890 moh (ca), og kjøre ned igjen både til Cervina og Zermatt (heiskortet gjelder på begge sider)

2 thoughts on “AIAT Monte Cervino

 1. Anne Madland Feb 5, 2008 11:38

  Har dere forslag til overnatting i Breuil Cervinia?

 2. anki Feb 5, 2008 21:16

  Hei. Me overnatta ca 3 km utanfor sentrum av Cervina på ein plass som heitte “Les Perreres”. Me hadde leigebil, so dette var ein veldig god løysing for oss. Me var 4 stk som budde her, og betalte litt over 700 kr/pers for 2 dobbeltrom, frukost inkludert.

  Men heile landsbyen Cervina er bygd opp av overnattingsplassar og resturantar/barar – so det er berre å sende e-post med forespørsel til so mange som muleg og gå for beste pris =) Me sparde i alle fall mange tusen på å bestille flybillettar og overnatting på eiga hand og kjøpe heiskort når me kom ned dit!

  Opplysningar om korleis me gjekk fram finn du på innlegget nr.2 i tur-planlegginga, sjå link:

  http://www.kvalsoren.no/?p=5

  Håpar eg har svart på det du lurte på!
  mvh Ann Kristin

Comments are closed.