… og endå gladare maidagar =)

Eksamenstida har komme, og gutane har vore på gardsferie i Jostedalen. Då vart det ikkje mykje pause – og setjing av pote var truleg høgdepunktet. 

Eventuelt var det endå kjekkare å komme heimatt på Nes med kvar si vesle bøtte med så-poter – «sjå mamma, me skal setje pote på Nes». Det var ikkje heilt med i masterplanen for min etterlengta hage…  men ein jord-flekk fann me, og med jernrive, spett og stor entusiasme vart potene stappa i jorda, og bokstaveleg talt trampa fast =)

17.MAI

Me feira 17.mai i Jostedalen. Vermeldingane lovde oss regn og vind og kaldt og surt – og eg pakka bilen full av regnkle, ull, støvlar og klesskift for liten og stor … men alle desse kleda vart berre flytta fram og tilbake i bilen til større og større irritasjon! For ein nydeleg dag me hadde i Jostedalen:

 

Gutane gjekk i tog, men det var godt å ha med seg tvillingvogni for eit par kvilepausar. «Men kest er toget» fekk me spørsmål om nokre gonger, ikkje lett å skjønne alt ditta me drive med om dagane  =)

HIPP HIPP HURRA FOR 17.MAI  =)