Nissefest

«Tradisjonell julegraut i barnehagen», seier dei som har vore på det før.

PICT8934

For oss var det ei fyrstegongs-oppleving. Ute var det fin temperatur, 5-6 minus… Men me kledde på oss det me fekk på oss løll, for  trekken frå elvi er ikkje til å kimse av… Slike dagar gledar me oss alle ekstra mykje til den nye barnehagen står ferdig om eit års tid!! Men trekken ser me vekk frå, og då var det avande kjekt skal de vite. Grauten var god, safti var god, men fraus om ho stod for lenge i ro på bordet, heit gløgg kunne stå lenge i ro utan å få isbitar i seg, og pepperkaker er alltid ein slager =)

PICT8939

Ungane imponerte med flott song og julespel i kjølden – flinke er dei. Og alle hjarter fryda seg i lag heilt til nissen kom, då var det goddis, og so rett heim for å få varmen i seg att for både dei minste og dei største =) 

 

PICT8942

PICT8946