SUMARGILDET 2006

Piratfest på Grov – 30.juli

Det som kan krype og gå av breførarar og alle som jobbar i turistbaserte bedrifter i Jostedalen samla seg til det som etterkvart er blitt ein tradisjon: SUMARGILDET.? I år var det lagt til Grov i Krundalen, og temaet var “piratarfest?. Utruleg mange artige kostymer….

Grov, Krundalen grrr.... veit ikkje om eg og Anne Marte såg so skumle ut som me sjølv trudde, men moro var det :-)

Under the Table and Drinking spelte live utover natta, og stemninga var høg som vanleg. Utenom eit par småulukker (som det pleier å vere slike kveldar) gjekk alt for seg i imponerande rolege former. Trur alle hadde det kjekt.

Tideleg på kveld - diverse reglar må etablerast :-) Ansamblet frå Myrehaugen stod for fyrste innslag i

“Türku?, stagediving og diverse andre sprell høyrer med. Diverre (eller heldigvis?) var minnekortet på kameraet vårt fullt før mørket senka seg, men det var kanskje lika greit. Ikkje alt egnar seg på film… Kjempe moro var det – og me ser allerede fram til neste års gilde :-)