Molden Opp

Litt forsinket turrapport..men her kommer den.

Meldte meg på Molden opp mest for å ha ett mål å trene mot…det ble med de forhåpningene..kun noen timers fortballsparking på Nes gir ikke mye grunntrening for ett blodslit som molden opp er…dagen kom veldigt brått på..bestemte meg alikavel for å stille opp, målet nå var å fullføre uten å sprekke og ta det som god trening..

Ble som vanlig sist i klassen min, men var alikevel godt fornøyd med løpet til tross for den manglende treningen.

Molden Opp ble en suksess med over 100 aktive og totalt 750 påmelde…Veldig gledelig var den store lokale påmeldingen i de aktive klassene..synes det har blitt færre og færre lokale på Fanaråken for hvert år nå, så håper de stiller opp der og, ser og at det er mange flere i området som har kapasitet nok til å stille opp…hvis dere stiller opp i klassen min så kommer dere iallefall ikke sist..for der er jeg som oftest…:)

Kart og GPS Data:
molden2010

ACTIVE LOG 038 19.06.2010, Elevation - Distance

Mer GPS info her: http://connect.garmin.com/activity/42745163

GPX sporlogg kan lastes ned her.

Molden Opp Hjemmeside