Bratt slit!

Hard kveldstur til Molden med start fra Marifjøra.15092009552

Dette er en nymerka rute som med sine 1117 høydemeter stigning viste seg å vere skikkelig tøff for en som fortsatt sleit med høydesjuka  etter fjell(film/fyll)-festivalen :)

Ruta starter ved brua inn til Marifjøra, her følger  man en fin grusvei opp mot indrebøgdi forbi Grindhaug.  Her går man av veien og går inn på en liten sti østover. Klarte her å miste merkingen og gikk forbi denne stien, måtte få tlfhjelp av brodern og locals for å finne tilbake til stien . :)

Så begynner det å  bli bratt-bratt og enda mer bratt. Faktisk så bratt at jeg var sikker på at jeg ikke kom meg opp denne kvelden.  Men med gryende kjempeutsikt mot Lustrafjorden med vakre Nes så steig motivasjonen nok til å fortsette.

Ved 7-800 meters høyde kom jeg meg  over skoggrensen og Molden dukket opp. Her forsvant merkingen igjen, men la nå kurs rett mot høyeste punkt. Toppen ble nådd på 1t 43min, da med ca11 min bomtur nedi vegen. Vind og surt på toppen, løp bort og klipte i topptrimkortet før turen gikk ned igjen. Prøvde her å følge rutemerkingen ned igjen, men mistet den etter første røde merket :) ( Føler på en måte at med så dårlig merking så kunne de heller latt være…) Traff på brodern på vei ned igjen og vi småjogget i skumringen hele veien ned igjen til Marifjøra.

kart molden 150909

Marifjøra-Molden 15-Sep-09, Elevation - Distance

gpx sporlogg kan lastes ned her.