Kjeringi Open

Team Kvalsøren måtte prøve å følge opp suksessen fra i fjor, og stilte i dag på nytt opp i kjeringi Open.

Kai stilte opp som superkjerring og tok Telemark-ettapen, han veksla med Pappa som gjekk langrenn, Ruben sprang mens eg avslutta med sykkelettappen.

Kjeringi Open også kalla «vaorens vidlaste eventyr» består av fjelltelemark, langrenn, springing og sykling. Med start på fremsta Kjeringi 1314 moh og mål ved fjorden er det mange høgdemeter som skal unnagjerast.

Desverre svikta tidtaker-systemet, så vi må vente å se hvor godt vi plasserte oss, men etter å ha pratt med de andre på laget, så har vi kanskje bedre tid enn i fjor, jeg er litt usikker på det da jeg sleit voldsomt med å sykle siste-etappen…kom litt seint med treningen i år, kompenserte dette med å sykle 2 dager på rad før løpet, allerede under oppvarmingen, kjente jeg at det knøyt seg i lår-muskulaturen, men klarte å fullføre sånn noenlunde, tok igjen 2 og ble forbikjørt av 9-10 stykker. Blir spennende å se om vi klarer bedre enn 18. plassen i fjor…..