BESØK

Berre stas å vere meg for tida =)

Besøk strøymer på – eg blir heilt rørt til tårer her eg sete. Idag har eg hatt svoger, svigerinne og gulljenta på besøk.

gojenta =)   strålande humør =) 

Ho hadde humøret på topp, sjølv etter ein lang biltur – og ho smelta meg totalt – som vanleg =) Skikkeleg koseleg var det! Og sanneleg ventar eg ikkje besøk nr 2 for dagen om ein halvtimes tid.

Då rekke eg akkurat å ta meg ein power-nap før dei kjem!

So tips til alle som føler dei får for lite oppmerksomheit? Få dikka eit par tvillingar i magen – det gjere susen…

 

OPPDATERING kl. 22.30

Vart tur på Peppes i dag og, saman med besøk nr. 2 for dagen… Mmmm so god pizza dei har der! Og fantastisk god is sjølvsagt =) Veit ikkje om eg treng meir mat kommande veke! Magen blir jo alltid mett lenge før augene, men no er det jo heilt ekstremt – magen er mett etter 5 minutt, medan augene vil ete i ein halv time. Og sjølvsagt vinne augene over magen…

besøk =)

kor mange kaloriar?

Mange kaloriar gjere susen =)

4 Comments