Heggmyri “på tvers” Ned

Har denne helga vært med på å arrangere Heggmyri rett ned.

I den anledning gjorde jeg den dumme avgjørelsen å melde meg på……mest pga. av den lave forhåndspåmeldinga, men og for å støtte opp om Luster Telemark i å ha største Tøff på toppen ja..klubben tilstede.

I ren idiotisk gledesrus over det rekordstore antall deltakere som meldte seg på de siste dagane før rennet (dobling fra i fjor) så tok jeg den fryktelig grusomt dårlige avgjørelsen at, jo dette skulle jeg og greie……..

Det gikk ikke bra………

Kom meg ned til slutt, totalt utslitt og kjempeflau =)

Men afterski var GØY!Dette tør jeg ikke prøve igjen….NÅ må jeg SLUTTE å MELDE meg på løp jeg ikke har trent for…får holde meg til motbakkene mine heretter..neste prosjekt var Tinderittet oppÅned, men vet ikke helt hvordan jeg skal komme meg ned igjen dyrhaugsryggen, vente til snøen har smelta kanskje….

Gruer meg og til neste  Luster Telemark-styremøte, tipper at det blir ekskluderings-sak mot meg derja…..

Liten snutt fra en film som ruben har begynnt å redigere, kikk innom http://heggmyrirettned.hafslo.no for mer bilder og film.

8 Comments