Fulger på Nes!

Det er livligt utenfor stuevinduet vårt nå for dagen.

Småfuglene ruinerer oss snart, for de daglige små dosene med solsikkefrø har utartet seg til en pose for dagen, av og til er det helt vilt utpå terrassen vår, har vel telt opp til 15 fugler på en gang som slåss om maten.

Det har nettopp snødd her på nes, vanligvis så forsvinner snøen fort igjen, men nå har snøen blitt liggende, derav har fuglene problem med å få tak i mat.

Det er jo koselig med noen småspurver utenfor stuevinduet, men nå begynner det å bli nok fugler, ikke nok med det…. Når de har spist opp alt, så begynner de med kamikaze-flyving rett inn i stuevinduet vårt !!! for å gi beskjed om at de vil ha mer….

Velvel.. har tatt noen bilder av de ulike artene som har dukket opp her på Nes.

Her er en spettmeis lettere fortumla etter ein kræsj med stuevinduet vårt. Her er en gråsisik Dompappen er en fargerik fugl, hannen til venstre

One Comment